Woensdagochtend Bakkie doen?

Elke woensdagochtend organiseert GaZorgBegeleiding een koffie uurtje en dat wil je niet missen. Gezellig on het genot van een kopje koffie of thee ga je verschillende activiteiten doen. Lees hieronder wat je kan verwachten en hoe jij je op kunt geven.
Woensdagochtend Koffie uurtje
Woensdagen koffie uurtjes zijn van 9:45 tot 11:45 uur met maximaal 10 personen. Gewoon gezellig bij elkaar komen in een huiselijke omgeving onder genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Kosten zijn hiervan € 3,00. Hiervoor krijg je een wisselend programma aangeboden, ouderwetse spelletjes ochtend, muziekochtend, handwerk ochtend etc. deze ochtenden zijn bij GaZorgBegeleiding en vervoer moet zelf geregeld worden. Ga naar onderstaande kalender, klik op een woensdag waar je wilt deelnemen en meldt je aan. Als jij je hebt aangemeld krijg je een bevestigingsmail waar alle informatie instaat.

Donderdag Workshopdag

De workshops zijn bij GaZorgBegeleiding van 19:00 - 21:00 uur. Wil je deelnemen aan 1 van onderstaande workshops? Dan kun je hieronder lezen welke Miranda voor jullie heeft gemaakt. Doe je ook mee?

Workshops

Workshop
Miranda heeft heel veel verschillende workshops, zoals bijvoorbeeld hartjes maken met Valentijn, maskers maken voor Carnaval. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Uitstapjes

Miranda | GaZorgBegeleiding zorgt voor een verscheidenheid aan uitstapjes. Wil je op de hoogte blijven van de geplande uitstapjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ga je ook mee opstap?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het ontvangen van de laatste nieuwtjes!

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Both fields are required to log in.
An email address is required to reset your password.

Maak een afspraak
Klik op datum en vul je gegevens in. Per workshop wordt bekeken hoeveel personen zich aan kunnen melden. Dit is afhankelijk van de activiteit. Vol is vol.
Bevestiging
Na aanmeldingen van workshops en uitstapjes krijg je een bevestiging met informatie over de activiteit en de bijbehorende kosten.
Tarieven
Kosten voor een workshop zijn € 7,50 (exclusief materiaalkosten) en kosten voor een uitstapje zijn vanaf € 25,00 afhankelijk van de activiteit wordt er evt een meerprijs berekend.